Vois nyt yrittää vähän harrastaa bloggausta, ainakin tuohon jouluun asti... Pitää saada näkkärinravistelun lisäksi joku melkein yhtä viisas addiktio, katos. En kyllä tiedä, tuleeko tästä nyt oikein mitään, mutta ainahan sitä saa yrittää, vai?
Missään vaatekaupassa Oulussa ei muuten ole mitään mulle, harmittaa ihan kamalasti. Tänäänkin yritin Zeppelinistä löytää jotakin, mutta kaikki on vaan samoja massavaatteita... Tyydyn ruutuhousujeni voimaan.
 
Pitäis kai hommata äiti ja isä viemään mut Helsinkiin, kun tullaan Pornaisista, eikös siellä ainakin ole Morticia...?  Tai edes joku kunnollinen vaatekauppa, mistä saattaisi löytää jotain niinkin yksinkertaista kuin paidan, jossa ei ole kimalletta tai timangeja tai hörselöitä. Jos et pysty visualisoimaan suoraan vaatetta, joka ei minulle iske, ajattele mielessäsi h&m:n yläkerran pikkuteinihupparit. Sii-is niin ihanaa.

Mutta mutta, asiasta seitsemänteen, joulu lähestyy uhkaavasti. Ei kyllä haittaa yhtään, kunhan vain tulisi joulutodistukseen liikunnasta seiskaa korkeampi, niin saisi edes jotain numeroa korotettua. Ei kyllä ainakaan ajatuksissa ole elättää itseäni urheilemalla, ainakaan sillä urheilulla, mitä koulussa opetetaan. Enkä hiihdolla, koulun kanssa hiihtämisessä ainoa hyvä puoli on auranmaja, koska siellä on munkkeja, jotka on jo niin kansallisperinne meidän koulussa, että ei rajaa. Ja hyvänä perinteenä on toiminut myös se, että kutoset voittaa koristurnauksen, joka me tänä vuonna ylpeänä rikottiin. Oli kyllä urheilullinen meininki, kun yli kolme neljäsosaa ajasta joko haukuttiin eväitä, tai katsottiin, kun muut pelaa.

 - Eipä enempää tällä kertaa.